Zwart-wit

Cover Zwart-wit

Verliefd worden is geen optie!

Gillian King, auteur van onder meer Zestig dagen en O, o, Olivia, schrijft met Zwart-wit opnieuw een chicklit die je in één ruk uitleest!

Elin is op zoek naar werk, niet naar een relatie.
Vicky is achttien jaar jong en volkomen onbezonnen.
Nick is bijzonder aantrekkelijk, maar verboden terrein.

Wanneer door een samenloop van omstandigheden de levens van deze drie mensen met elkaar verweven raken, kunnen Elin en Nick het niet helpen dat de vonk tussen hen overslaat. Toch zijn ze het erover eens: verliefd worden is geen optie. Maar ja, zie het maar eens tegen te houden!

BijlageGrootte
PDF icon Leesfragment Zwart-wit Gillian King7.58 MB
Boekspecificaties...
ISBN: 
9789401900607
Publicatie Datum: 
mei, 2014
Omvang: 
256 pagina's
Auteur: 
Gillian King
Uitgever: 
Zomer & Keuning
Een greep uit de recensies...

Boekverslaafde:

Gillian King heeft een heerlijke eigen kenmerkende schrijfstijl, Zwart-wit, is weer een échte King. Haar taalgebruik is modern en hip. Zwart-wit, leest heerlijk vanaf de allereerste bladzijde, voor je het weet klapt je het boek weer net een diepe zucht dicht. Tijdens het lezen ben je aan het visualiseren, je ziet de blamages gewoon voor je, Gillian’s schrijfstijl is beeldend en hilarisch.

Muy Maaike: 

Zwart Wit is chicklit zoals chicklit is bedoeld: een liefdesverhaal dat heerlijk weg leest en heel veel humor bevat. Wat dat betreft dus heel geslaagd! Het verhaal in zijn totaal vind ik niet zo origineel, maar de schrijfstijl maakt dat ruimschoots goed! Gillians taalgebruik is vlot, hilarisch en hip, je kunt je enorm goed inleven in Elin en de grappige situaties waarin ze belandt zullen voor veel vrouwen wel herkenbaar zijn.

Leesfanaten:

‘Zwart-wit’ is een chicklit, zoals die hoort te zijn. Humoristisch, een tikkeltje vreemd en vol romantische spanning. Gillian King heeft een hele prettige schrijfwijze: goede beschrijvingen, veel dialogen en perspectiefwisselingen tussen Elin, haar zusje Bibi en af en toe een kort stukje vanuit Nick geschreven. Door deze perspectiefwisselingen weet je als lezer steeds al meer dan de hoofdpersonen van het boek en daarmee bouwt de auteur de spanning goed op.

Rachel leest:

Het boek ‘Zwart-wit’ leest als een trein. Bij ieder hoofdstuk staat de naam waar het hoofdstuk over gaat. Elin, Bibi en Nick nemen je dan ook mee in deze super, leuke en goede chicklit. Als je ’60 dagen’ van deze schrijfster al kent, dan ga maar lekker met dit boek zitten, want deze is net zo goed. Het boek bevat veel liefde en humor. In een dag kon ik het boek al in mijn boekenkast zetten, dat zegt genoeg hoe goed deze chicklit is.

Books & Kisses:

Zwart-wit is wat mij betreft een zeer vermakelijke chicklit. Het is een leuk en vooral meeslepend verhaal, een echte pageturner. Ik zou zeggen; koop dit boek en neem het mee in je koffer op vakantie, gegarandeerd succes! Ik geef dit boek een 8.

Dream to Read:

Wat ik zo fijn vind aan dit boek is dat er heerlijke, hilarische, akward stukjes in staan. Soms kan je al van te voren aan voelen komen wat er gaat gebeuren, maar dit maakt het alleen maar leuker. Je weet dat er iets akwards gaat aankomen wat iedere kluns (mij in ieder geval) zou kunnen overkomen. Heerlijk om er eens flink om te lachen.

Shyama in Boekenland:

Ik heb menigmaal zitten schaterlachen om de dolkomische en stuntelige situaties waarin Elin terecht komt en af en toe op mijn lip zitten bijten bij de wat heftigere stukjes. King bewijst hiermee gangbare levensgebeurtenissen goed en luchtig te kunnen verweven in fictie. De mix van liefde en verdriet overgoten met een flinke scheut hilariteit vormt samen een meesterlijke schrijfcocktail die je tot de laatste letter gulzig opslorpt!

Watermelilian:

Het leukste personage van dit boek vond ik denk ik toch Vicky. Zij is echt de verbindende factor tussen Elin en Nick. Dat maakte het verhaal ook wel wat origineler. Hoewel iedereen natuurlijk al weet hoe het afloopt, weet Gillian er toch een interessant verhaal van te maken dat zeker de moeite waard is, zeker als het kwik boven de 25 graden stijgt!

Adorable Books:

Wauw! Gillian King heeft me met haar nieuwe boek Zwart-wit geholpen uit mijn leesdip. Wat een heerlijke, goedlopende chicklit is dit. Ik had al een tijdje geen chicklit meer gelezen. Toen ik aan deze begon racete ik er als het ware doorheen. Ik vind de schrijfstijl van Gillian King heel erg prettig. Het is vlot en modern waardoor het gemakkelijk wegleest