Geloof me maar

Cover Geloof me maar

Twintiger June gaat terug naar haar tienerjaren als ze haar jeugdliefde Julius na vele jaren weer tegen het lijf loopt. Ze is opnieuw smoorverliefd, met alle symptomen van dien. Het grote verschil: hij valt nu ook op haar!

June kan haar geluk niet op. Zij en Julius samen, dat is wat ze altijd wilde! Haar vriendinnen Sophie en Mira, met wie June naast vele hilarische acties ook serieuze momenten beleeft, zijn dolblij voor haar. Maar June zelf kan het amper geloven. Haar twijfels over Julius’ oprechtheid stapelen zich op. Vooral wanneer het erop lijkt dat Maud, de verloofde van haar broer, zwanger is van Julius. Julius zelf houdt bij hoog en bij laag vol dat er niets van waar is. June weet niet wie ze moet geloven, dus neemt ze het heft in eigen handen – maar of dat nu zo slim is?

Een absoluut hilarisch boek!

Boekspecificaties...
ISBN: 
9789059775749
Publicatie Datum: 
oktober, 2010
Omvang: 
254 pagina's
Auteur: 
Gillian King
Uitgever: 
VCL/West-Friesland
Een greep uit de recensies...

Chicklit.nl

Deze charmante chicklit van oer Hollandse bodem past precies bij de reeks van uitgever & Keuning. Voor een jong(er) publiek bedoeld, luchtige anekdotes met een bevredigend slot. Gillian King heeft met dit boek laten zien dat ze zich moeiteloos kan meten met menig chicklitauteur en dat het schrijven haar duidelijk ligt.
www.chicklit.nl
 

AboutBlank.nl

Uiteraard is dit een chicklit en bedoeld voor een jong(er) publiek. De gebeurtenissen worden luchtig verteld. En het eind kent een bevredigend slot. Af en toe kon ik smakelijk lachen, echter inhoudelijk wordt het niet (genoeg) uitgediept, waardoor het geheel een beetje oppervlakkig blijft. Desalniettemin is het boek met vaart en humor geschreven en schept een leuk tijdsbeeld van jongeren. Het zal voor velen herkenbaarheid opwekken. Als lezer ben ik zeker benieuwd naar wat deze auteur nog meer in haar mars heeft.
Een hart onder de riem voor de auteur: het schrijven zit haar zeker in de vingers en door haar talent zal ze in de toekomst kunnen groeien. Aan de opzet, uitwerking en verhaallijn ligt het in ieder geval niet.
www.aboutblank.nl

Reacties van lezers:

Bol.com

  • Ik (bijna 30) heb enorm gelachen om dit boek. Zo ontzettend herkenbaar! Leest makkelijk weg, je hebt het binnen 2 dagen uit. Heerlijk vrouwenboek!
  • Ik heb dit boek gelezen en ik vond het zo'n leuk boek! Je hebt het zo uit. Geloof me maar is op een grappige manier geschreven en leest erg snel weg.

Dizzie.nl

  • Een heel leuk, lekker makkelijk lezend boek! Een paar jaar geleden las ik veel chicklits,de laatste tijd wat meer thrillers en romans, maar vond het weer heerlijk om een chicklit te lezen. Het verhaal zit leuk in elkaar! En er zitten ook komische stukjes in, echt een lekker boek!

Chicklit.nl

  • Ik heb dit boek gewonnen en daar ben ik achteraf gezien maar wat blij mee. Ik lach eigenlijk nooit hardop bij boeken, maar bij dit boek wel. Ontzettend leuke schrijfstijl, heerlijk vlot, een echte aanrader!
  • De personages zijn leuk neergezet, het verhaal is meeslepend en hier en daar behoorlijk gewaagd (lees: hilarisch ;-)). In feite is het een aaneenschakeling van leuke, hilarische momenten met een romantisch sausje. Ik heb regelmatig hardop gelachen. Helemaal geweldig! Ik hoop dat Gillian King een blijvertje is in de chicklitwereld.

Selexyz.nl

  • Wat een heerlijk boek! Je leest het in een zucht uit en mijn man keek me vaak raar aan als ik weer eens hard moest lachen. Echt wat je van een chicklit verwacht!