Gillian King tekent contract bij Kluitman

De koningin van succesvolle feelgoodromans Gillian King werkt aan haar eerste Kluitman-novelle. Het superspannende Opgesloten verschijnt in de zomer van 2024, in de succesvolle novellelijn waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘Deze novelle zal een hele andere kant van het schrijftalent van Gillian King laten zien. Wij waren meteen verkocht toen ze ons haar opzet voor Opgesloten stuurde. Lekker creepy, waar de doelgroep van gaat genieten! Wij zijn blij dat we een ‘echte King’ kunnen toevoegen aan onze populaire Kluitman-novellelijn.’

OPGESLOTEN
De zestienjarige Nora worstelt nog dagelijks met de vermissing van haar tweelingzusje Emma. Het is vier jaar geleden dat Emma van de aardbodem verdween. Elk jaar gaat Nora op die dag naar de plek in het bos waar de fiets van haar zus werd aangetroffen. Maar dit jaar is ze niet alleen. In de verte staat er een man naar haar te kijken en alles aan deze man zet haar zintuigen op scherp.

De volgende dag ontvangt Nora een briefje. De man weet wat er met haar zus gebeurd is en vraagt Nora om hem te ontmoeten. Maar is het wel verstandig om met hem af te spreken? Wat als haar hetzelfde lot als haar zus te wachten staat?

GILLIAN KING
Gillian King (1978) woont samen met haar man en twee kinderen in Den Haag. Ze heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd in Leiden en is eigenaar van Het Leerhuis, een praktijk voor kinderen met leerproblemen, leerstoornissen en faalangst. Daarnaast schrijft Gillian romans, waaronder Ik mis je, Chicklit van het jaar, en Ik vergeet je niet, Feelgood van het jaar, beide uitgeroepen door Chicklit.nl. Opgesloten is haar eerste boek voor jongeren.

Reactie toevoegen