Ik mis je is Chicklit van het jaar geworden!

Ook al is het nu al 7 januari, ik ben nog steeds in de wolken. Mijn feelgoodroman Ik mis je is op 30 december uitgeroepen tot Chicklit van het jaar 2019. 

Dit had de jury te zeggen over Ik mis je van Gillian King:
Ik mis je is een prachtig boek over vriendschap en liefde, waarbij je tijdens het lezen vlinders in je buik voelt. Maar Gillian King creëert ook ruimte voor heftige onderwerpen en daarom is het soms moeilijk droog te houden tijdens het lezen. Er zitten hierdoor voldoende verrassende wendingen in het verhaal en de synopsis op de achterkant is pas het topje van de ijsberg! In Ik mis je vertelt Gillian King het verhaal vanuit het heden en verleden. Deze sprongen in de tijd maken Ik mis je erg interessant voor de lezers, het boek houdt hierdoor de aandacht vast. Je móét namelijk weten hoe de verhaallijnen in zowel het heden als in het verleden zich ontwikkelen. Gillian King heeft in Ik mis je erg leuke karakters gecreëerd en in de loop van het verhaal worden het je vrienden. Het worden écht mensen die dichtbij je staan.
Ik mis je wegleggen of er even niet aan denken is zeker een 'mission impossible'. Dit boek bevat dan ook alle ingrediënten om de perfecte chicklit te zijn!

Reactie toevoegen