Ik mis je genomineerd voor Chicklit van het jaar!

Yess, wat een super mooi nieuws! 'Ik mis je' is genomineerd voor boek van het jaar. Er zijn in totaal 12 boeken die meedingen naar de titel Chicklit van het jaar en wauw, wat een eer om tussen al deze boeken te mogen staan. Ik ben super blij met deze mooie nominatie! 

Van de site van Chicklit.nl: 

Het selectieproces
Iedere maand maken wij een zorgvuldige selectie van de beste boeken en die krijgen een plekje in de Chicklit.nl top 6 van die maand. Uit alle top 6'en van het afgelopen jaar hebben wij de 12 allerbeste chicklits gekozen! Al deze chicklits maken kans om de Chicklit van het jaar 2019 te worden en wij hebben jouw hulp nodig om uiteindelijk te bepalen wie de winnaar wordt. Dit doe je door te stemmen op jouw favoriet. Aan de hand van jullie stemmen maken wij een top 3. Hierna zal een jury de top 3 goed onder de loep nemen en hieruit de winnaar van de Chicklit van het jaar 2019 kiezen.

Boek van het jaar 2019
Dit jaar doen wij het net even anders dan de voorgaande jaren, want wij houden de Boek van het jaar-verkiezing in maar liefst drie verschillende categorieën, namelijk: chicklit, fictie volwassenen en Young Adult. Dit jaar zijn er namelijk zoveel mooie chicklits verschenen, dat wij hebben besloten om hier een aparte verkiezing voor te organiseren! In alle drie de categorieën hebben wij de 12 beste boeken gekozen en nu is het aan jullie om op je favoriet te stemmen! Daardoor zorg je ervoor dat de Chicklit.nl jury het boek gaat lezen en beoordelen! Stemmen kan van 2-11-2019 tot en met 2-12-2019. Let op: je kan maximaal 1 keer per IP-adres stemmen!

Wil jij ook stemmen?( Ik kan jullie stem met deze ijzersterke concurrentie heel heel heel goed gebruiken!) Ga snel naar de site van www.chicklit.nl (je kunt dan ook stemmen op de andere categorieën)

Of klik hier: https://www.chicklit.nl/boekvanjaar/168721/chicklitnl-chicklit-van-jaar-...

 

Reactie toevoegen