Boekpresentatie Paagman Den Haag

Ik heb er eigenlijk maar één woord voor: WAUW. Wat was het een mooi boekenfeestje! In een bomvolle Paagman werd ik verrast door mijn uitgever met mijn complete serie als paperback in hun prachtige mooie nieuwe jasje én een super mooi intiem optreden van Petra Kruijt met haar vriend Mark. 
Ik gaf mijn eerste exemplaar aan mijn beste vriendinnen, want wat moet je in het leven zonder vriendschap? Ik bedankte mijn lieve proeflezers Jessica, Judith en Noraly! En ik genoot van iedereen die speciaal de moeite had genomen om mijn avond zo speciaal te maken. 

Kijk ze eens shinen? Vanaf 15 juli wordt mijn complete serie als Kobo Exclusive e-book en audioboek aangeboden in de zomermaanden. Te beginnen natuurlijk bij Ik mis je. Ik kan niet wachten om het audioboek voor het eerst te kunnen horen. Het lijkt me zoooo leuk om je eigen boek te kunnen beluisteren. 

 

 

 

 

Hoe veelzijdig is Petra? Wat ontzettend stoer en lief dit verrassingsoptreden. Petra zong het lied 'Ik mis je'  van Anouk en wat super knap om dat zomaar eventjes te doen voor zoveel mensen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mijn lieve vriendinnen kregen het eerste exemplaar uitgereikt, want niet alleen in 'Ik mis je' maar ook in mijn eigen leven speelt vriendschap een belangrijke rol.

 

 

 

 

 

Monique verraste me met de gloednieuwe paperback uitvoering van al mijn eerdere romans, hoe leuk! Al mijn romans zullen ook als audioboek verschijnen bij Kobo deze zomer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo dankbaar voor iedereen die mijn boekenfeestje tot de beste tot nu toe heeft gemaakt! Speciale dank voor Judith, Noraly en Jessica, natuurlijk mijn uitgever Zomer & Keuning én de Paagman. 

Kortom, het was een geweldig feestje bij de Paagman! 

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen