Recensie Leesfanaten

De allereerste recensie na de boekpresentatie was die van Leesfanaten. Meteen een heel mooie waar ik trots op ben!

***** Vijf sterren!

Hoe ga je ermee om als je verloofde overlijdt aan de gevolgen van zinloos geweld, terwijl je in verwachting bent van jullie eerste kindje? Het overkomt Emma in het boek 'Zestig dagen', geschreven door auteur Gillian King.

Als Emma vier jaar na het overlijden van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag verhuist, stort ze zich op het uitgaansleven en de liefde. Maar als ze Jesper - de beste vriend van Gijs – tegenkomt, vindt ze iemand bij wie ze haar verdriet kwijt kan. Jesper en Emma groeien steeds dichter naar elkaar toe. Er is alleen één probleempje... Jesper heeft al een vriendin, Eef.

Wanneer ook Eef ziet dat de twee wel erg close worden, stelt ze Jesper voor de keuze. Of hij verbreekt voor 60 dagen het contact met Emma en werkt aan zijn relatie met Eef, of hij kan zijn spullen pakken en vertrekken. Zal Jesper de uitdaging aangaan en werken aan zijn relatie met Eef? Of zit zijn liefde voor Emma al te diep en kiest hij voor haar?

Dit boek is een echte aanrader voor liefhebbers van het genre chicklit. King schrijft het verhaal zo dat je meteen in het verhaal zit. Het zorgt al snel voor een traan, en hier en daar een lach. Je wordt in het verhaal getrokken en je kunt het niet meer loslaten. Het liefste lees je het boek in een ruk uit.

'Zestig dagen' is een boek waarvan je baalt als je bij de laatste bladzijde bent aangekomen.

Reactie toevoegen