Blogs

okt
23

Genomineerd voor de VIVA400

 

Wat een eer! Ik ben genomineerd voor de VIVA400. Ontzettend leuk om in dit bijzondere lijstje te staan.

Wil je een stem op mij uitbrengen? Klik dan hier 

aug
21

Tietje78

Tietje78

jun
26

Schrijveloerus

apr
25

Prioriteiten

Vorige week ging mijn man skiën met vrienden. Ik vond het leerzaam. Zo was het best confronterend dat ik de eerste ochtend voortdurend ‘papa’ werd genoemd. ‘Papa, mag ik… Eh, ik bedoel mama. Papa, weet jij waar… Eh, ik bedoel mama.’ Wat hield dit concreet in? Dat ik A) te weinig thuis ben? B) te druk bezig ben met andere zaken wanneer ik thuis ben C) ze papa liever vinden dan mama… Ik besloot het te vragen.

jun
19

Kort verhaal VROUW zomerglossy TelegraafVandaag in de winkel: mijn korte (jawel) zwoele zomerverhaal Acht minuten. Dit verhaal schreef ik speciaal voor de zomerglossy van VROUW. Ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden, laat je het me weten als je het gelezen hebt?

mei
2

Herdruk binnen 6 dagen!

Gisteren was een fantastische dag, de postbode kwam een heel speciaal pakketje bezorgen: de tweede druk van 60 dagen. Geweldig! Je hoopt van tevoren dat je boek het goed zal gaan doen, maar dit overtreft al mijn verwachtingen!

mei
2

Boekpresentatie Paagman

Ik wist het honderd procent zeker. Ik zou een beige chino aantrekken met een zachtgroen truitje. Maar op de dag van mijn boekpresentatie sloeg de twijfel opeens in alle hevigheid toe. Was het niet te simpel? Maakte die kleur me niet wat flets? En zo’n bijpassend sjaaltje, dat was toch niets voor mij? Was het niet beter om toch gewoon dat blauwe jurkje aan te trekken…?

mei
2

Recensie Biblion

Alle recensies zijn belangrijk, maar naar die van Biblion kijk ik altijd met net wat extra spanning. Ik ben er erg blij mee!

apr
19

Recensie Leesfanaten

De allereerste recensie na de boekpresentatie was die van Leesfanaten. Meteen een heel mooie waar ik trots op ben!

***** Vijf sterren!

Hoe ga je ermee om als je verloofde overlijdt aan de gevolgen van zinloos geweld, terwijl je in verwachting bent van jullie eerste kindje? Het overkomt Emma in het boek 'Zestig dagen', geschreven door auteur Gillian King.

mrt
13

Anouk Rocks - blog Vrouw.nl


Foto Flickr MvanM

Inhoud syndiceren